Известие

Collapse
No announcement yet.

Заслужава ли си ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе нека човека да каже какво и е на колицата, пък тогава ще може да му дадете по-точна информация. Сега с тези цифри за толкова много неща, направо го отказвате директно...
    Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщение
      Абе нека човека да каже какво и е на колицата, пък тогава ще може да му дадете по-точна информация. Сега с тези цифри за толкова много неща, направо го отказвате директно...
      Даааа, май не сме разбрани правилно.
      Въпроса беше:

ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?

Аз съм ЗА с 2-ръце........

Но нека човека правилно да си премери приоритетите и да не се разочарова след това........
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Боже господи, колко баластра, кво чудо... човека сигурно си е заебал темата. Говорите, сякаш ще прави сделката на века...
        Колеги, става дума за 1000 лв. И все пак колата е на негов приятел. Стига сте размисшлявали - ако това се счупи, ако ремъка се скъса... ако дрън дрън.
        То и от магазина като я купиш, пак може да се скъса, счупи нещо.

Аз съветвам колегата да я взима, 1000 лв. не са кой знае кви пари. Дори и да сбърка, на НАДИН само ще и вземе горе-долу толкова.

Айде със здраве, и дай боже за в бъдеще един доволен алфист в повече!
        Lancia Delta 1.6 i.e - ex
        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
          Боже господи, колко баластра, кво чудо... човека сигурно си е заебал темата. Говорите, сякаш ще прави сделката на века...
          Колеги, става дума за 1000 лв. И все пак колата е на негов приятел. Стига сте размисшлявали - ако това се счупи, ако ремъка се скъса... ако дрън дрън.
          То и от магазина като я купиш, пак може да се скъса, счупи нещо.

Аз съветвам колегата да я взима, 1000 лв. не са кой знае кви пари. Дори и да сбърка, на НАДИН само ще и вземе горе-долу толкова.

Айде със здраве, и дай боже за в бъдеще един доволен алфист в повече!
          аз също съм на това мнение, Ако ремък ,ако окачване, ако незнам си какво Ами ако му я откраднат.. Никои неможе да каже тва ще стане пък и оглед от технически къдърен маистор ще му разясни има ли нужда от някакви ремонти или ще мине тънко. Пък едва ли 156 са толко трошливи и претенциозни че всичко трябва да е ново.. Моя комшия си караше 156цата по камъни и по полята отиваше с нея а Голфа-3ката си го исползваше за Гъзария.. и алфата се държеше.. ремонт никакъв само къде доливаше маи много масло ама там МАистор си каза тежката дума.. По принцип за тая експотация на Алфето тои заслужава Смърт чрез инжекция ама тя до последно не го предаде.. а тои я продаде за 900 лв.
          Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

Working...
          X