Абе нека човека да каже какво и е на колицата, пък тогава ще може да му дадете по-точна информация. Сега с тези цифри за толкова много неща, направо го отказвате директно...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Заслужава ли си ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщениеАбе нека човека да каже какво и е на колицата, пък тогава ще може да му дадете по-точна информация. Сега с тези цифри за толкова много неща, направо го отказвате директно...
Въпроса беше:
ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?
Аз съм ЗА с 2-ръце........
Но нека човека правилно да си премери приоритетите и да не се разочарова след това........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Боже господи, колко баластра, кво чудо... човека сигурно си е заебал темата. Говорите, сякаш ще прави сделката на века...
Колеги, става дума за 1000 лв. И все пак колата е на негов приятел. Стига сте размисшлявали - ако това се счупи, ако ремъка се скъса... ако дрън дрън.
То и от магазина като я купиш, пак може да се скъса, счупи нещо.
Аз съветвам колегата да я взима, 1000 лв. не са кой знае кви пари. Дори и да сбърка, на НАДИН само ще и вземе горе-долу толкова.
Айде със здраве, и дай боже за в бъдеще един доволен алфист в повече!
Comment
-
Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщениеБоже господи, колко баластра, кво чудо... човека сигурно си е заебал темата. Говорите, сякаш ще прави сделката на века...
Колеги, става дума за 1000 лв. И все пак колата е на негов приятел. Стига сте размисшлявали - ако това се счупи, ако ремъка се скъса... ако дрън дрън.
То и от магазина като я купиш, пак може да се скъса, счупи нещо.
Аз съветвам колегата да я взима, 1000 лв. не са кой знае кви пари. Дори и да сбърка, на НАДИН само ще и вземе горе-долу толкова.
Айде със здраве, и дай боже за в бъдеще един доволен алфист в повече!Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp
Comment
Comment